Як живуть тернопільські безхатьки показав тернополянин (фото)

Опубліковано в Проблемне 20.07.2017

Патрульний української вікіпедії, тернополянин Микола Василечко опублікував пост у себе на сторінці в facebook, в якому показав жорстокі будні тернопільських безхатьків.

У самісінькому центрі Тернополя - на Руській,5, за приміщенням, де колись було кафе "Нептун" та супермаркет "Барвінок" виросла "хатина", а точніше - невеликий та вбогий прихисток, який слугує за хоча б якусь домівку для тернополян, котрі опинились за межею бідності.  

Вхідними дверима та стінами "гостини" слугують повішені на металеву балку килими та простирадла. Стільці складені в одному кінці "хатини" вряд - слугують кухнею, а за спальню - знайдений старий пошарпаний диван, який колись викинули. Неподалік цього прихистку при вході у підвал будівлі розташований ще один матрац. Саме в таких умовах змушені жити окремі люди, яких відносять до соціально незахищеного населення Тернополя.

- Тернопільські контрасти вражають ледь не щодня. Дуже часто не розумію марнотратства міської ради. Наприклад, задля чого витратили майже мільйон гривень на якісь каркаси-залізяччя в парку імені Шевченка? Може, раніше й був гарний мурований портал входу в парк, але нинішня залізна чудасія мені геть не до вподоби... А тим часом поряд з нами десятки хворих людей, яким збирають гроші на лікування на вулицях міста і цей мільйон врятував би чи полегшив не одне життя, сотні соціально незахищених людей живуть за межею бідності і жебрають на шматок хліба, сотні людей, хоч навіть трохи асоціальних, але тим не менше наших ближніх, потребують елементарних речей для виживання, - пише Микола Василечко в себе на facebook.

Фото: Микола Василечко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.05.2024 soroka
Кличко передав від громади Києва захисникам автомобілі, системи РЕБ та техніку для роботи БПЛА
Мер Києва Віталій Кличко передав 411 батальйону безпілотних авіаційних комплексів автомобілі та техніку на 51…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.