Чи справді Олександр Богомол може стати очільником ОВА: Володимир Труш відповів (відео)

Опубліковано в Актуально 30.10.2023

Нещодавно у соцмережах з’явилася неофіційна інформація про те, що очільник ОВА Володимир Труш має наміри стати головою обласної ради, а його місце начебто займе екскерівник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол.

У коментарі для «Сороки» Володимир Труш розповів, що не має бажання посідати крісло голови Тернопільської обласної ради. Прокоментував він також ситуацію з Олександром Богомолом.

– Питання про Богомола Олександра Миколайовича не стоїть взагалі про те, щоб він повернувся у державну службу. На сьогоднішній день він працює радником начальника Тернопільської обласної військової адміністрації. Це недержавна служба. Він генерал, який ще пів року тому працював в поліції, розуміє ті всі історії. Він добре підсилить комунікацію органів місцевого самоврядування із силовими структурами. Нікуди Олександр Миколайович не збирається, він пенсіонер,зазначив Володимир Труш. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.05.2024 soroka
Кличко передав від громади Києва захисникам автомобілі, системи РЕБ та техніку для роботи БПЛА
Мер Києва Віталій Кличко передав 411 батальйону безпілотних авіаційних комплексів автомобілі та техніку на 51…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.