«На Нормандський формат надії немає, як і на чотирьох його представників», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 28.01.2022
Зустріч радників лідерів країн Нормандського формату, яка тривала у Парижі, завершилася.

Це стало однією з тем обговорення у прямому ефірі телеканалу «НАШ» за участі народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

 – Якщо обидві сторони виконають свої зобов’язання, не потрібно збиратися ні в яких форматах. На сам «Нормандський формат» надії немає, як і на чотирьох представників. Ми пам’ятаємо заяви Росії: «Є ДНР і ЛНР, розмовляйте з ними. Нам немає для чого зустрічатися з вами». Якщо ми говоримо про Францію та Німеччину, останні події підтвердили, що надії на них немає,  каже Ігор Побер. – Спілкування США з Росією, напевно, дало поштовх  до того, що зустріч відбулася. Початок перемовин – це великий плюс. Якщо не буде жодного загиблого і перестануть стріляти на Сході – це вже буде величезна перевага. Принаймні, для старту, перший пункт вже буде виконано. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.05.2024 soroka
Кличко передав від громади Києва захисникам автомобілі, системи РЕБ та техніку для роботи БПЛА
Мер Києва Віталій Кличко передав 411 батальйону безпілотних авіаційних комплексів автомобілі та техніку на 51…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.