Віталій Кличко висловив підтримку Харківщині та скликає засідання АМУ

Опубліковано в Політика Автор  soroka 27.01.2022

Днями президент Володимир Зеленський в інтерв’ю The Washington заявив, що Росія може спробувати захопити деякі території України, зокрема Харків, під приводом «захисту російськомовного населення».

У час загрози повномасштабного вторгнення Росії вкрай важливі чітка координація дій та спільна робота місцевої та центральної влади. На цьому наголосили у партії «УДАР Віталія Кличка».

Так, лідер «УДАРу» Віталій Кличко ініціював зібрання засідання правління Асоціації міст України, на якому обговорять заходи з організації територіальної оборони кожної області, кожного міста та містечка. Це засідання відбудеться 28 січня в Києві.

– На тлі обговорення останніми днями заяв щодо ймовірного захоплення російським агресором Харкова від імені АМУ хочу висловити місту Харкову та всій Харківщині підтримку і переконання, що ніякого захоплення не буде. Бо за Харковом – уся Україна! заявив Віталій Кличко.

Єдність, витримка і спокій, взаємодопомога та взаємопідтримка – головне в час таких складних випробувань для країни, переконані в партії.

– Окрім Харківщини, прикордонними є Донеччина, Луганщина, Чернігівщина, Сумщина, Херсонщина та деякі інші регіони, що межують з Росією. Питання їхньої безпеки та обороноздатності – це питання безпеки й усіх інших регіонів України. Ми з честю подолаємо виклики! Усі разом! резюмували в «УДАРі Віталія Кличка». 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.05.2024 soroka
Кличко передав від громади Києва захисникам автомобілі, системи РЕБ та техніку для роботи БПЛА
Мер Києва Віталій Кличко передав 411 батальйону безпілотних авіаційних комплексів автомобілі та техніку на 51…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.