«Ні США, ні НАТО не підуть на вимоги Росії», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 14.01.2022
У штаб-квартирі, що в Брюсселі, відбулися переговори Росії та керівництва Північноатлантичного альянсу.

Ці перемовини стали однією з тем обговорення «Ток-шоу Сьогодні» в прямому ефірі телеканалу «Україна 24» за участі народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

– В найближчий час ми не станемо країною НАТО, як би нам цього не хотілося. Треба реально дивитися на речі. Однак, оці переговори, які відбуваються зараз в Європі, вселяють в нас оптимізм. Багато скептиків, які проти нашого вступу в НАТО, досить єхидно реагували на ці зустрічі і захищали Росію та ультиматуми з її боку. Проте ми бачимо, що все-таки країни НАТО і США зайняли чітку позицію щодо України. Це дуже добре і без сумніву допоможе та підсилить нашого президента і міністра закордонних справ України. Завтра він теж матиме зустріч в Брюсселі і йому трішки легше буде з цієї позиції спілкуватися, – каже Ігор Побер.

Він також висловися стосовно розмов про повномасштабне вторгнення з боку Росії.

– Стосовно російських військ, то хочу заспокоїти наших українців. Я не вірю на сьогодні в повномасштабне вторгнення Російської Федерації.

Враховуючи різні політичні моменти і те що, «Північний потік -2» не запущений і не сертифікований, це – лише нагнітання зброї. Росія просто хоче максимум вижати з цієї ситуації, яка зараз є. Звичайно ні США, ні країни НАТО не підуть на вимоги, виставлені Росією, – говорить Ігор Побер. – Ми живемо в цивілізованому сучасному світі. Нема такого, що 28 лютого чи 1 березня нападуть. Не буває так. Росія – підлий сусід і якщо вона захоче напасти, то зробить це так, що ніхто не знатиме коли.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.05.2024 soroka
Кличко передав від громади Києва захисникам автомобілі, системи РЕБ та техніку для роботи БПЛА
Мер Києва Віталій Кличко передав 411 батальйону безпілотних авіаційних комплексів автомобілі та техніку на 51…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.