Ігор Побер: «Максим Степанов вже вичерпав себе як міністр»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 09.04.2021
Попри заяви міністра охорони здоров’я Степанова про те, що зроблено максимум у боротьбі з пандемією, в регіонах ситуація дуже складна.

На цьому наголосив народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер у прямому ефірі каналу «НАШ».

– У першу чергу, держава має вакцинувати медиків, які перебувають на передовій боротьби з коронавірусом. Після того, звісно, потрібно братися за щеплення наших військовослужбовців, правоохоронців, пенсіонерів. Нові штампи вірусу не перебирають – молода людина чи старша. Наразі помирає багато людей у віці до 50-ти років. Наш уряд та Офіс президента зараз живуть як у паралельній реальності. Міністр Степанов каже, що зроблено максимум, аби зберегти життя людей, а з регіонів ми чуємо, що хворі лежать в коридорах, бо немає місця в лікарні. Мабуть, Максим Степанов вже вичерпав себе як міністр. Треба йому йти займатися бізнесом, він вже чимало фірм відкрив, – зазначив Ігор Побер.

Також політик прокоментував інформацію про те, що в Україні орендують кисневі апарати «на дім».

– Не в захист влади, але скажу, що має бути й відповідальність наших людей та підприємців. Я знаю, що таке кисневий апарат, в мене такий є. Цей прилад я використовую у своїх спортивних цілях. До пандемії він коштував 33 тисячі гривень, а зараз втричі дорожче. В такий складний час необхідно об’єднуватися і допомагати один одному, а не заробляти на біді,  резюмував Ігор Побер.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.05.2024 soroka
Кличко передав від громади Києва захисникам автомобілі, системи РЕБ та техніку для роботи БПЛА
Мер Києва Віталій Кличко передав 411 батальйону безпілотних авіаційних комплексів автомобілі та техніку на 51…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.