ЗУНУ підписав угоду про співпрацю з Південно-Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці

Опубліковано в Соціум 12.04.2024
У Західноукраїнському національному університеті відбулося підписання угоди про співпрацю із Південно-Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці.
 
Ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк та начальник Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Богдан Сагайдак поспілкувалися та домовилися взаємодію між установами.
 
– Відрадно, що ми знайшли точки дотику із Південно-Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці. У межах підписаного договору ми готові здійснювати підвищення кваліфікації та тренінги для фахівців вашої установи, залучати провідних спеціалістів-практиків до викладання та наукової роботи. Ми налагоджуємо взаємовигідну співпрацю й обмінюємося досвідом задля досягнення спільної мети, – зазначила Оксана Десятнюк.
 
До обговорення долучилися перший заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Святослав Ороновський, заступник начальника Віктор Андрійчук, начальник управління інспекційної діяльності в Тернопільській області Тетяна Піхурська, головний державний інспектор відділу з питань праці північно-східного напрямку управління інспекційної діяльності в Тернопільській області Надія Береза.
 
– Сьогодні ми поєднуємо зусилля заради розширення і поглиблення змісту спільної освітньої, наукової та практичної діяльності та реалізації державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення, а також з питань охорони та гігієни праці,  зазначив Богдан Сагайдак.
 
Представники класичного університету Тернополя директор навчально-наукового інституту публічного управління Віктор Русін, директор навчально-наукового центру соціально-психологічної підтримки та резильєнтності Оксана Шандрук, тренер навчально-наукового центру соціально-психологічної підтримки та резильєнтності Алла Сеник розповіли делегації про навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності й провели гостям екскурсію університетом, а фахівці відділу цифрової трансформації ознайомили із можливостями імерсивного мультифункціонального хабу. Делегація також побувала у центрі підтримки студентів, про який детальніше розповіла координатор - Наталія Яблонська.
 
– Віримо, що партнерство Західноукраїнського національного університету та Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці буде результативним та відкриє нові можливості для молоді краю,  підсумували в університеті.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.