Cafe Mone у Тернополі - збалансоване харчування з користю для вас

Опубліковано в Економіка 29.04.2024

Здорова їжа є запорукою відмінного самопочуття, хорошого настрою та високої працездатності. Також правильне харчування позитивно впливає на ваш зовнішній вигляд та допомагає уникнути передчасного старіння шкіри.

Словом, щоб у вас все було добре, а справи йшли продуктивно, подбайте про свій раціон. А у цьому вам допоможе заклад правильного харчування Cafe Mone, де в меню представлені виключно поживні, збалансовані та надзвичайно смачні страви як на щодень, так і для відзначення важливих подій.

Яка здорова їжа представлена в меню Кафе Моне: огляд найпопулярніших позицій

Заклад Кафе Моне був створений для того, щоб ви споживали корисну та збалансовану їжу, яка на додачу до всього має вишуканий смак і сучасну подачу. Здорове харчування розроблялось у супроводі кваліфікованого лікаря-нутриціолога Анни Цимбалюк, яка знає все про правильний раціон. Переглядайте збалансоване харчування меню, де включені такі поживні страви:

  • солодкі та солоні сніданки без глютену, лактози, білого рафінованого цукру, які зарядять вас енергією з самого ранку;
  • перші страви: замовте, до прикладу, легкий курячий бульйон без надлишку жирів чи оригінальний французький суп “Велюте Дюбарі” на основі тигрових креветок і цвітної капусти;
  • паста - безглютенова їжа, для приготування якої використовується поживна сочевиця;
  • закуски для святкового столу чи легкого перекусу - смачне та корисне харчування, де всі інгредієнти зіставлені у правильному співвідношенні жирів, білків, вуглеводів;
  • салати зі свіжих овочів, риби та морепродуктів, заправлені авторськими соусами на основі натуральних інгредієнтів;
  • десерти, у які додається не білий рафінований цукор, а природні замінники: натуральний мед, стевія, сиропи агави та фініка.

Таке здорове харчування меню рекомендується спортсменам, вагітним і годуючим матерям, дітям і всім тим людям, які стежать за своїм самопочуттям, фігурою, зовнішнім виглядом чи мають певні медичні протипоказання. Якщо вас зацікавили корисні та збалансовані страви, що дарують заряд бадьорості, підвищують ефективність праці та неабияк підіймають настрій, обирайте корисну та здорову їжу від Кафе Моне.

Чому доставка здорової їжі - актуальна та зручна послуга на всі випадки життя та які переваги вона дає?

Зацікавило меню здорового харчування і з'явилось бажання оцінити особливості страв, проте у заклад немає змоги завітати, - не проблема, адже у Кафе Моне надається послуга доставки по Тернополю та у передмістя. Вона має безліч переваг, а саме:

  • вам не доведеться думати, що приготувати, адже кухарі з Кафе Моне зроблять це за вас;
  • ви економите не лише свої сили, а й час, оскільки тоді, коли кухарі готуватимуть ваші улюблені страви, маєте змогу приділити увагу собі та близьким;
  • турбота про власне здоров'я, тому що корисну та збалансовану їжу не так просто самостійно приготувати, як здається на перший погляд;
  • попри те, що їжа з закладу Кафе Моне коштує недорого, вона створюється виключно з поживних продуктів.

Доставка здорового харчування - це, врешті-решт, турбота не лише про ваше самопочуття, а й близьких. Організуйте сімейну вечерю чи пікнік у колі дорогих серцю людей і підготуйте корисні страви, що позитивно впливають на здоров'я, працездатність і настрій. Якщо вас зацікавила доставка збалансованого харчування з Кафе Моне, телефонуйте за номером 067-612-33-55 або ж оформляйте замовлення онлайн на сайті Сім'ї ресторанів Файного Міста.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.