Тернопільська "Нива" поступилася кременчуцькому "Кременю" на виїзному матчі

Опубліковано в Новини 23.04.2024

22 квітня у Кременчуці відбувся заключний поєдинок в рамках першого кола змагань Першої Ліги у групі "Вибування". Місцевий "Кремінь" приймав тернопільську "Ниву".

Лише після 8 зіграних хвилин у матчі команди були вимушені покинути межі стадіону, та прослідувати в укриття, так як у полтавській області пролунав сигнал повітряної тривоги. Дякуючи силам ППО вже за 40 хвилин матч було продовжено.

Кращими після паузи виглядали господарі. "Кремінь" у першій половині гри заробив велику кількість стандартів поблизу воріт тернополян, команда розвивала швидкі атаки, проте вдалі дії у рамці воріт Іллею Ольховим та допомогою захисної ланки жовто-зелених не дали кременчужанам повести у рахунку. 

"Нива" в свою чергу запамʼяталась активністю поблизу воріт господарів вже під завісу першого тайму. Хороший момент у тернополян виник після прориву по флангу Андрієм Різником, після зміщення в центр поблизу лінії штрафного майданчику Андрій віддав передачу на Романа Волохатого, а той в свою чергу завдавав прицільного удару в кут воріт Арсенія Коркодима. Голкіпер із поставленою задачею успішно впорався.

Одразу по перерві ініціативу перейняли гості. За декілька стартових хвилин небезпечними пострілами по воротах "Кременя" відначились Максим Мудрий та Роман Волохатий. 

По ходу поєдинку команди діяли все більше і більше відкрито. Намагання команд повести у рахунку призводило до відкриття великих зон. Так спочатку Денис Голуб прорвався по правому плангу атаки і знайшов передачею Арсентія Дорошенка. 30 номер тернополян переграв голкіпера, проте мʼяч по-зрадницьки влучив у стійку воріт.

За декілька хвилин Денис Голуб опинився у ідентичній ситуації, проте цього разу півзахисник вирішив вбігати у штрафний майданчик та пробивати по воротах сам. На жаль і цього разу забракувало точності аби вивести свою команду вперед.

До кінця поєдинку команди не покидали надій вирвати перемогу, до останньої хвилини команди тримали в напрузі одна одну, проте відзначитись жодній із них так і не вдалось.

 

Джерело: Нива Тернопіль

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.