Минулого тижня до Тернополя з’їхались борці з всієї України та навіть з Білорусі

Опубліковано в Новини 16.10.2017

Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків «Тернове поле - 2017», присвячений пам’яті заслуженого тренера України, судді міжнародної категорії Віталія Назарчука відбувся в ТНПУ ім..В.Гнатюка впродовж 12-13 жовтня.

Під час «Тернового поля» учасники вже традиційно завойовують титул майстра спорту України. А цього року турнір став ще й відбірковим до чемпіонату світу в категорії U23, який відбудеться в Польщі.

Загалом у турнірі змагались 140 борців майже з всієї України. Також у Тернопіль завітали й борці з білоруського міста-столиці Мінська.

Як повідомляє сайт Wrestlingua.com у різних вагових категоріях одесити вибороли найбільшу кількість перших місць. Так, у ваговій категорії 57кг першість здобув Блясецкий Валентин. У категорії 61кг - Буруков Володимир (Одеса); у категорії 65кг – Максимов Денис (Білорусь); у категорії 70кг – Закаріев Алі (Одеса); у категорії 74кг – Михайлов Василь (Одеса); у категорії 86кг – Арчая Ілля (Суми); у категорії 97кг – Хроменков Денис (Білорусь); у категорії 125кг – Картавий Данило (Харьків).

Фото: Асоціація спортивної боротьби України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.