"Після карантину 30 % підприємств не відновлять свою діяльність", – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 12.07.2020
Боротьбою з коронавірусом влада прикриває свої злочини та знищує малий і середній бізнес.

На цьому наголосив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу ZIK.

– Ніхто не каже, що коронавірусу не існує. Він є, але не такий страшний, як вони нам його подають, прикриваючи свої злочини. Боротьбою з тінню влада відмиває гроші, залякує людей, вбиває малий та середній бізнес, 30 % якого не відновить свою роботу внаслідок карантину. Натомість багатші люди стають ще багатшими. Офіційна статистика свідчить, що за 4 місяці карантину 5 найбагатших людей світу збагатилися на 650 мільярдів доларів. Недарма кажуть: «Змусь дурня Богу молитися, то він лоб поб’є». Я розумію, що є група ризику, є старше покоління, яке вразливе до інфекції. То давайте їх будемо оберігати. А чому молода людина сьогодні не має працювати? Це порушення Конституції. Влада хоче, аби суспільство ще більше збідніло. Так ним буде простіше управляти. Люди проситимуть соціальної допомоги від держави, а влада ними керуватиме, – зазначив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.