На підприємстві "Бучачагрохлібпром" – у розпалі зйомки фільму

Опубліковано в Соціум 25.06.2020
Напередодні різдвяних свят колектив одного із найуспішніших підприємств Тернопільщини – ТзОВ «Бучачагрохлібпром» екранізував відому повість «Ніч перед Різдвом».

Фільм назбирав тисячі переглядів та сотні позитивних відгуків, а тому його творці знову вирішили відзняти стрічку. Яку – поки не кажуть, готують сюрприз.

Як розповіла автор ідеї, заступник голови наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Лілія Прокіпчук, на знімальному майданчику усіх акторів супроводжує взаєморозуміння та повага один до одного, а тому фільм має вийти не менш цікавим, аніж попередній.

– Наш перший 40-хвилинний фільм вдалося відзняти майже за три тижні. Хоч актори й не мали професійного досвіду, та зйомки пройшли напрочуд легко й позитивно. Реалізація такої ідеї нам дуже сподобалася, тому з початком літа знову вирішили зробити щось подібне, маленький аматорський досвід вже є. Колеги та друзі з підприємства допомогли детально продумати сценарій, кожну роль та костюми. Поки не буду розкривати усіх карт, згодом ми презентуємо фільм. Сподіваюся, він припаде до душі глядачам,  поділилася Лілія Прокіпчук.

Спершу стрічку презентують працівникам ТзОВ «Бучачагрохлібпром», а згодом вона буде доступна для перегляду усім.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.