Дороги Тернопільщини продовжують «рятувати» від погоди та снігу (фото)

Опубліковано в Актуально 04.12.2017

Станом на ранок 4 грудня проїзд дорогами загального користування Тернопільщини повністю забезпечений. На дорогах державного значення покриття мокре, на місцевих – є засніжені ділянки. Таку інформацію подають в службі автомобільних доріг області.

- За останню добу спостерігались періодичні опади у вигляді снігу практично по всій території області. На автошляхах краю працювали 180 дорожніх працівників, задіяли  122  механізми, в тому числі 50 піскорозкидачів, стільки ж автогрейдерів та бульдозерів, решта – інша дорожня техніка. Роботи продовжуються і зараз, а саме триває розширення проїжджої частини та посипка дорожнього покриття протиожеледними сумішами.  Працює техніка  Тернопільського облавтодору, ТзОВ «Авакс-Проф» та ТзОВ «ТехноБудЦентр», - кажуть в службі автодоріг. - Снігоочисні машини працюють наразі на дорогах міжнародного та національного значення. На черзі – місцеві. Посипання здійснюється піщано-соляною сумішшю.

За інформацією, водії автотранспорту на шляхах загального користування зможуть проїхати щонайменше на двох смугах руху, а техніка дорожників працює без обмеження проїзду пасажирського транспорту.

В той час, активісти Тернопільського осередку ВО «Автомайдан» продовжують моніторити ситуацію на дорогах Тернопільщини. За їхньою інформацією рух транспорту доволі ускладнений:

- Ми попросили жителів Тернопільщини нам допомогти і з’ясували, що по всій області на узбіччях стоять фури, які заносить на слизькій дорозі; ускладнений підйом автотранспорту. Найбільш проблемний напрямок – Івано-Франківський, оперативно розчистили Львівський напрямок, - каже голова ТО ВО «Автомайдан» Ігор Василів.

За даними тернопільських автомайданівців, на об'їзній Бучача на узбіччя знесло фуру, ще 6 фур не можуть виїхати під гору на об'їзній Кременця. Поблизу Струсова дорога посипана, але не розчищена.  А снігоочисна техніка працювала в бережанському напрямку.

Фото: ВО «Автомайдан» Тернопільщини.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.04.2024 soroka
Не лише за бюджетні кошти: Надал особисто від себе передає допомогу на фронт
На днях мер Тернополя Сергій Надал передав бійцям 16-го окремого батальйону генератор та старлінк з…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.