Яких змін зазнали автошляхи Тернопільщини впродовж вихідних

Опубліковано в Новини 17.10.2017

Впродовж трьох вихідних, 14-16 жовтня, завдяки сприятливим погоднім умовам у Тернопільській області тривали ремонти доріг. 

Зокрема, дорожники відремонтували 2,5 кілометри полотна на автотрасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. Підрядні організації працювали на ділянці дороги від Тернополя в сторону Кременця.

На трасі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська (колишня Н-02 Львів – Тернопіль) впродовж останніх трьох днів тривали роботи із влаштування асфальтобетону. На ділянці Хутори Озерянські – Цебрів саме цього автошляху було зняте пошкоджене дорожнє покриття за допомогою установки РЕКС та влаштовано 3 тисячі тонн асфальтобетону вирівнюючим шаром.

До слова, автошлях М-09 Тернопіль – Львів – Рава Руська є одним з важливих "дорожніх артерій" нашої області, а також сполучає Тернопільщину з найближчим діючим аеропортом. Його шляховики планують відремонтувати до початку цьогорічного листопада. Як раніше повідомляла Служба автомобільних доріг, вже до кінця жовтня 2017 року шляховики планують завершити ремонт 39- кілометрової ділянки в межах нашої області. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.