Псевдопрацівники газової служби ошукують тернополян

Опубліковано в Новини 29.09.2017

Вчора, 28 вересня, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що невідомі особи викрали з квартири жительки обласного центру 5000 гривень. 

За словами потерпілої, опівдні до неї прийшли дві невідомі особи, які представилися працівниками «Тернопільміськгазу». Псевдопрацівники газової служби зазначили, що їм необхідно перевірити наявність опломбування лічильника та зняти показники. Пенсіонерка впустила незнайомок до помешкання.

В квартирі 76-річна тернополянка перебувала не сама, а з чоловіком. Допоки подружня пара розмовляли з однією зловмисницею, інша встигла обнишпорила одну з кімнат. Крадіжка знайшла схованку та поцупила готівку в сумі 5 000 гривень.

Забравши всі гроші, шахрайки покинули помешкання. Подружжя одразу навіть нічого не запідозрило, а вже згодом виявили відсутність коштів. За допомогою звернулись до правоохоронців. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Фото: з відкритих джерел.

 

 

Наступна публікація: У Тернополі горів гараж

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.