Дорогу "до неба" планують відремонтувати до листопада на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 22.09.2017

Автошлях М-09 Тернопіль – Львів – Рава Руська, який є одним з важливих "дорожніх артерій" нашої області а також сполучає Тернопільщину з найближчим діючим аеропортом, шляховики планують відремонтувати до початку цьогорічного листопада.

-  Ремонтні роботи на трасі М-09 Тернопіль – Львів – Рава Руська розпочали близько двох місяців тому. А до кінця жовтня 2017 року шляховики планують завершити ремонт 39- кілометрової ділянки в межах нашої області. Наразі відремонтовано 19 кілометрів. Варто зазначити, що цілісне відновлення національної траси є спільним проектом Укравтодору, Тернопільської та Львівської Служб автодоріг, - інформують в Службі автомобільних доріг області.

На разі роботи тривають на обході міста Зборів. На цій ділянці траси дорожники стелять новий шар асфальту, укріплюють основу автошляху застосовуючи установку КМА. На ділянках поблизу села Довжанка та в межах населеного пункту Озерна залишилось влаштувати поверхневу обробку та нанести розмітку.

До слова, суть роботи механізму КМА в тому, що він змішує знятий старий шар асфальтобетону з гранітними щебеневими матеріалами, цементом та емульсією. Згодом асфальтоукладальник встелює монолітний шар. Такий метод дозволяє заощадити кошти.

Нагадаємо, на початку вересня в межах Тернопільщини на трасі було відфрезовано 9 км покриття, на 5 км проведено роботи з регенерації основи проїзної частини та влаштовано вирівнюючий шар з асфальтобетону, протяжністю 4,2 км.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.